Koşullu Mezuniyet (Graduation Make-up )Sınavları
Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2022, 09:42
Son Güncelleme Tarihi:19 Ocak 2022, 09:32

Sevgili Öğrenciler,
Girne Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak 2021 – 2022 Akademik Yılı Girne Üniversitesi Senato kararları önerileri doğrultusunda ve Girne Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu kararları uyarınca; Güz Dönemi Mezuniyet tarihi 21 Ocak 2022 olarak belirlenmiştir.

Mezun durumunda olup Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) girmek isteyen öğrencilerimize Akademik Takvimde 17-19 Ocak 2022 Tarihleri arasında yer alan dönemde sınav yapılmasına karar verilmiştir.

Üniversitemiz Akademik kuralları ve sınav yönetmelikleri bu sınavlar için de geçerli olup Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) girmek isteyen öğrencilerimiz Öğrenci İşlerine başvuru, ücretlendirme işlemleri ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne sınava girme taleplerini içeren dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Bu işlemler sonrasında öğrenciler 3 derse kadar Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) katılabilecektir.
İyi çalışmalar.

Dr. Aziz Okay Tabuk